Ton Smulders & Ad Grooten

Muzikaal Intermezzo

Ooit stonden ze aan de basis van de bekende pretband Pater Moeskroen. Nu, 30 jaar later zijn ze alweer bezig met hun vierde theatertournee als 'Mannen van Naam'. Ze brengen folky kleinkunst: prachtige luisterliedjes en sterke verhalen. Maar vandaag gooien ze het over een andere boeg...

Over Ton Smulders
ton
Ton Smulders werkte als leerkracht en ICC’er in het basisonderwijs. Momenteel organiseert hij onderwijsgerelateerde evenementen. Daarnaast is hij professioneel muzikant, presentator en theatermaker.

Over Ad Grooten
Foto Ad
Ad Grooten is schrijver, muzikant en componist.  De meeste nummers die hij geschreven heeft behoren tot het repertoire van de band Pater Moeskroen en het kinderproject Cowboy Billie Boem. Op dit moment speelt hij bij Paul van Loon & Andere Snuiters, in Mannen van Naam en samen met Ruth Bakker in de kindervoorstelling De sprookjeskoningin. Hij componeerde ook veel kinderliedjes, onder andere voor de Efteling, Toverland, Kinderen voor Kinderen en het Wereldnatuurfonds. Als schrijver kunt u hem onder andere kennen als de auteur van De Sprookjeskoningin en Het Sprookjesboek van de Efteling.

cover tijdschrift