Luk Dewulf

Kiezen voor talent laadt je batterijen op en maakt je gelukkig

Gelukkige medewerkers én tegelijk schitterende resultaten. Dat is de focus van de lezing van Luk Dewulf. Die lezing is gebaseerd op het gelijknamige boek: “Mijn baas kiest voor mijn talent”. Wat is talent? Wat is het verschil tussen “talent” en “talent in actie”. Hoe ontdek je je eigen talent? Hoe ontwikkel je het? Welke vaardigheden kan je leren om meer uit je talent te halen? En wat doe je met die dingen waar je echt niet goed in bent. Hoe neem je verantwoordelijkheid voor je resultaten door vooral jezelf te blijven?

Luk Dewulf brengt een boeiend verhaal met veel concrete voorbeelden en illustraties. In de lezing kom je niet alleen meer te weten over je eigen talenten. Je krijgt ook concrete inzichten die je helpen om in gesprek te gaan met collega's over hun talenten.

LucDewulf01          Luk Dewulf studeerde Pedagogische Wetenschappen aan de KU Leuven, deed daar enkele jaren onderzoek en werkte jaren in het bedrijfsleven als opleidings- en organisatieadviseur. In 2009 schreef hij zijn eerste boek voor een groot publiek: “Ik kies voor mijn talent”. Dit boek kende zowel succes in het bedrijfsleven als in het onderwijs. 

Tijdens het PO congres van 10 april 2017 en de IB dagen van 12 en 13 maart 2018 heeft Luk Dewulf gesproken over het belang van talenten bij kinderen en jongeren. Zijn lezing is op alle dagen beoordeeld met een 9!

cover tijdschrift